Vážení zákazníci. Vzhledem k aktuální situaci, jsme pozastavili možnost vyzvednutí zboží osobně. Děkujeme za pochopení.

Hodnocení obchodu

4,7 219 hodnocení
Přidat hodnocení
5
184x
4
16x
3
7x
2
5x
1
7x
Nevyplňujte toto pole:
DH Avatar autora Dan Hrabal | 18.7.2021
Všechno v naprostém pořádku
LA Avatar autora Luboš Abrahám | 14.7.2021
Dobrý, rychlé jednání, pohoda.
J Avatar autora Jana | 30.6.2021
Rychle vyrizene, jen je skoda, ze mi nebyla ve finale odectena sleva, pritom pri potvrzeni obj. byl kod zadany i nacteny a pak prisla dobirka bez ni. Je to blba stovka, cert ji vem, jen mi to neprijde uplne koser. Kazdopadne urcite budeme zase neco objednavat. Obchod doporucuji. Ceny bez konkurence :)
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 30.6.2021
Dobrý den, pravděpodobně se jedná o přehlédnutí dané slevy. Sleva byla poskytnuta jak v založené objednávce, tak v daňovém dokladu. Tedy 100 kč bylo odečteno. Děkujeme za reakci a přejeme hodně zdraví. Team digi-eshop.cz
JV Avatar autora Jiří Vlasák | 17.6.2021
Objednávka,komunikace, výdej - vše bez problému - doporučuji obchod
J Avatar autora Jirka | 16.6.2021
ano a doporučuji
LV Avatar autora Libor Vadura | 15.6.2021
Výborné
V Avatar autora vitek | 14.6.2021
Super odolný telefon z velkou výdrží
JK Avatar autora jan kozel | 9.6.2021
I přes počáteční problémy, kdy požadovaná televize nebyla dostupná, mi byla nabídnuta jiná se slevou za vzniklý nedostatek v sortimentu. Dodávka se tím zdržela, ale vše bylo nakonec v přádku.
J Avatar autora Jiri | 8.6.2021
Spokojenost, rychlost i cena nad očekávání
JV Avatar autora Jaroslav Vavrač | 7.6.2021
Obchodu nemám důvod něco vytknout. Ochota,komunikace,rychlost dodání zboží je jejich prioritou. Děkuji
RS Avatar autora Richard Skácelík | 24.5.2021
Maximálně spokojen. Rychlé dodání a skvělá komunikace
H Avatar autora HaPe | 24.5.2021
Nákup proběhl bez problémů
RN Avatar autora René Niebauer | 20.5.2021
obchod jednoznačně doporučuji,přehledný web,rychlost vyřízení objednávky,perfektní doručení
RM Avatar autora Radim Mitiska | 17.5.2021
ok
JP Avatar autora Jan Pavlica | 14.5.2021
Dobrá cena, rychlé doručení.
KT Avatar autora Kateřina Tomasová | 12.5.2021
- dobré ceny - doručení do druhého dne - dárek - bonus za registraci
A Avatar autora Aleš | 10.5.2021
Výborně
JP Avatar autora Jiří Pekař | 10.5.2021
Dobrá cena a rychlé dodání, super
P Avatar autora Petr | 7.5.2021
Ano, dobré ceny , rychlé odeslání...
P Avatar autora Pavel A. | 6.5.2021
Naprosto spokojen s cenou i rychlostí dodávky. Doporučuji.

Stránka 1 z 11 , položek celkem: 219